![]() |
Yakitori Marinade |
Kooktijd: 60 minuten
Recept Yakitori Marinade
Ingrediënten
- 250 g kipfilet
- 2 stengels lente-ui
- 200 ml gemarineerd teriyaki saus
Saus Ingrediënten
- 150 ml Kikkoman saus
- 150 ml Mirin
- 1 eetlepel gekorrelde suiker
- 1 cm gember
- 1 eetlepel maïzena
- 200 ml water
- Prik vlees, naar smaak
Hoe Maak Je Yakitori Marinade
- Snijd de kip vlees filets. Op de maat van ongeveer 2 centimeter gesneden.
- Combineer de stukken vlees van kip en teriyaki saus, meng goed. Voer in de koelkast gedurende ongeveer 30 minuten, zodat de saus alomtegenwoordig is.
- Meng alle saus ingrediënten in één, mix goed. Gereserveerd.
- Snijd de lente-uitjes. De stukken van de lange en middelgrote kip, dus dat juiste en uniforme. Gereserveerd.
- Verwijder de kip uit de koelkast.
- Neem de JAB tusukkan saté en kip kotelet, prei, afwisselend. Bepaalde soorten vruchten, om kip uit te maken.
- Bereiden een koekenpan plat anti steken. Borstel de yakitori saus, roosteren boven de pan. Omdraaien, borstel opnieuw met saus, gebakken opnieuw. Doe een paar stappen tot gaar.
- Yakitori terwijl warm serveren.
Recept Yakitori Marinade
4/
5
Oleh
Herna Waty