zondag 12 februari 2017

Recept Yakitori Marinade

Recept Yakitori Marinade, Hoe Maak Je Yakitori Marinade
Yakitori Marinade
Porties: 5
Kooktijd: 60 minuten

Recept Yakitori Marinade

Ingrediënten

  1. 250 g kipfilet
  2. 2 stengels lente-ui
  3. 200 ml gemarineerd teriyaki saus

Saus Ingrediënten

  1. 150 ml Kikkoman saus
  2. 150 ml Mirin
  3. 1 eetlepel gekorrelde suiker
  4. 1 cm gember
  5. 1 eetlepel maïzena
  6. 200 ml water
  7. Prik vlees, naar smaak

Hoe Maak Je Yakitori Marinade

  1. Snijd de kip vlees filets. Op de maat van ongeveer 2 centimeter gesneden.
  2. Combineer de stukken vlees van kip en teriyaki saus, meng goed. Voer in de koelkast gedurende ongeveer 30 minuten, zodat de saus alomtegenwoordig is.
  3. Meng alle saus ingrediënten in één, mix goed. Gereserveerd.
  4. Snijd de lente-uitjes. De stukken van de lange en middelgrote kip, dus dat juiste en uniforme. Gereserveerd.
  5. Verwijder de kip uit de koelkast.
  6. Neem de JAB tusukkan saté en kip kotelet, prei, afwisselend. Bepaalde soorten vruchten, om kip uit te maken.
  7. Bereiden een koekenpan plat anti steken. Borstel de yakitori saus, roosteren boven de pan. Omdraaien, borstel opnieuw met saus, gebakken opnieuw. Doe een paar stappen tot gaar.
  8. Yakitori terwijl warm serveren.
Recept Yakitori Marinade
4/ 5
Oleh