![]() |
Vegetarische Tomatensoep / theplantstrongvegan.com |
Kooktijd: 40 minuten
Recept Tomatensoep Vegetarisch
Ingrediƫnten
- 500 gram verse tomaat
- 350 gram tomatenpuree (2 blikjes)
- 3 teentjes knoflook
- 3 takjes verse tijm
- 2 teentjes knoflook, grof gehakt
- 1 grote rode paprika fruit, ontpit, fijngehakt
- 2 takjes oregano
- 1/2 theelepel chilipoeder
- handvol verse basilicum, fijngehakt
- zout, naar smaak
- versgemalen peper, naar smaak
- olijfolie, naar smaak
- wijn, naar smaak
- 75 ml zure room
- 500 ml groentebouillon
Hoe Maak Je Tomatensoep Met Verse Tomaten Voor Vegetarisch
- Bereiden oven, warmte met een temperatuur van 200 graden Celsius.
- Snijd de tomaten in twee delen. Vervolgens Snijd elk zijn deel in 4 delen. Gereserveerd.
- Bereiden van bakplaat, stukjes tomaat, knoflook en tijm invoegen. Voeg 2 eetlepels olijfolie. Bak in de oven gedurende ongeveer 15-20 minuten. Houd in gedachten, laat niet de tomaten en andere ingrediƫnten in een zandbank. Wij bakken het zodat de tomaten zacht zijn en zoet, dus meer voelt romig. We onderbreken en laat de tomaten gaar in de oven, in de tussentijd bereiden we.
- Bereiden van de soep pot, giet de olie naar smaak. Bak de UI en rode peper voor een paar minuten tot de wafted geur.
- Roer in tomatenpuree, als veel als twee kleine blikjes of ongeveer 350 gram, roer het gelijkmatig. Voeg 1-2 lepels van wijn.
- Tomaten uit de oven nemen, giet in tomatenpuree in de pan. Meng goed.
- Negeren van tijm, roer in oregano. Dekking van de Pan, dan sudderen gedurende 15 minuten op laag vuur. Lift.
- Pureer de tomatensoep met een staafmixer en roer samen zure room.
- Het toevoegen van basilicum, zout, peper en paprikapoeder. Vegetarische tomatensoep is klaar om te worden geserveerd.
Recept Tomatensoep Vegetarisch
4/
5
Oleh
Herna Waty